Navštívte našu predajňu v Banskej Bystrici a získajte zľavu.
Moyra

802 Mini Gél lak Glass 5,5ml

7,99  s DPH

Kód: 2871

Moyra Mini Gél-lak – mini prevedenie výpotkových gél-lakov s dokonalými štetinkami, vynikajúcou krycou schopnosťou a dlhou trvácnosťou manikúry po dobu až 3 týždňov.

Na sklade 1 ks
Pridať medzi obľúbené
  • V pracovných dňoch odosielame do 24 hod.
  • Doprava zadarmo od 59 €

Popis produktu

Mini gél-lak Glass – intenzívne pigmentovaný mini gél-lak sklenenej priehľadnosti, ktorý posúva možnosti zdobenia nechtov na novú úroveň. Vhodný na vytváranie rôznych efektov. Pekne sa v ňom odrážajú trblietky materiálov s povrchovým efektom, trblietky, fólie a iné nail art produkty. Môžete s ním spraviť aj farebný priehľadný tip na nechty.

Od čísla 200-223 sú Mini gél laky extrémne pigmentované, preto ich odporúčame nanášať v tenkej vrstve. Na tieto mini gél-laky neodporúčame používať Flexi Top, pretože obsahuje ochranu pred UV svetlom a mohli by vzniknúť fľaky.

Tento farebný lakový gél je vďaka svojej sklenenej, vode čírej priehľadnosti vhodný na vytváranie rôznych efektov. Na tomto materiáli krásne presvitá lesk zabudovaných materiálov s povrchovým efektom, trblietky, fólie a iné dekoračné prvky. Môžeme s ním urobiť aj farebné, priehľadné tipy na nechty. Intenzívne pigmentovaný, priesvitný materiál, ktorý posúva možnosti zdobenia nechtov na novú úroveň!

Doba vytvrdzovania LED 1 min
Doba vytvrdzovania UV žiarením 2 min
Balenie 5,5 ml

* Produkt môže mať odlišné balenie než to, ktoré je na obrázku.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “802 Mini Gél lak Glass 5,5ml”